Objectbeveiliging

Security United is een professionele beveiligingsorganisatie voor onder andere objectbeveiliging, evenementenbeveiliging, hotelbeveiliging en mobiele surveillance. Security United is de betrouwbare partij voor al uw beveiliging. Voor iedere vorm van beveiliging hebben we mensen met de juiste kennis en ervaring. Elk bedrijf is anders dus we zorgen voor de juiste persoon op de juiste plek. Wij zien beveiliging ook als visitekaartje van uw bedrijf. Gastvrijheid is dan ook erg belangrijk.

Opsporen van onregelmatigheden

Onder objectbeveiliging vallen onder andere beveiligings-, portiers- of receptiediensten rondom een bepaald object, bijvoorbeeld een bedrijf of terrein. Er worden regelmatige controle rondes uitgevoerd om onregelmatigheden te signaleren. Tijdens deze rondes wordt op alles gelet wat het bedrijf eventueel schade kan berokken. Zo kunnen eventuele onregelmatigheden snel in de kiem worden gesmoord. De beveiligers die de objectbeveiliging uitvoeren weten precies waar ze op moeten letten maar ook hoe ze moeten handelen in het geval van een onveilige situatie. Alle beveiligers zijn EHBO, BHV en AED opgeleid. Naast het afschrikken van ongewenst bezoek dragen ze ook bij aan een veiliger gevoel en een professionele uitstraling.

Breed inzetbaar

De objectbeveiligers van Security United zijn breed inzetbaar en kunnen ook andere werkzaamheden verrichten. Bijvoorbeeld toegangscontrole, sleutelbeheer en registratie van bezoekers. Daarnaast is het mogelijk om receptiediensten uit te voeren.

Beveiligingsdiensten voor uw bedrijf

Wilt u meer weten over de verschillende beveiligingsdiensten van Security United? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek waarin we u informeren over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Op onze website vindt u de telefoonnummers van de verschillende afdelingen. U kunt ook het contactformulier invullen of een mailtje sturen.

Objectbeveiliging