Evenementen beveiliging

Ook voor evenementen beveiliging kunt u terecht bij Security United. Voor ons staat beveiliging en veiligheid voorop maar hospitality en gastheerschap is net zo belangrijk. De aanwezige beveiliging is het visitekaartje van uw evenement. We zijn onze beveiliging dan ook als integraal onderdeel van uw organisatie. De uitstraling en werkwijze van de beveiligers  moet dan ook passen bij uw evenement en uw wensen.

Begeleiding van het hele traject

Security United onderscheidt zich in de evenementen beveiliging door een persoonlijke benadering, ruime vakkennis en jarenlange ervaring. Wij begeleiden u in het gehele traject, dit bevat onder andere:

  • advies
  • het traject voor het verlenen van de vergunningen
  • overleg met overheidsinstanties
  • veiligheidsplan
  • uitvoering
  • evaluatie

Maatwerk

Ieder evenement is anders, de doelgroep, locatie en de aard van het evenement. Evenementen beveiliging is daarom maatwerk. Op basis van uw wensen, doelstellingen en het beschikbare budget wordt een plan op maat opgesteld. U ontvangt een helder en duidelijk advies zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Juiste persoon op de juiste plek

Naast evenementenbeveiliging kunt u bij Security Control ook terecht voor beveiligingsadvies, hotelbeveiliging, objectbeveiliging, mobiele surveillance, receptiediensten en servicecentrale. Security United zorgt naast het garanderen van veiligheid ook voor een gastvrije sfeer. Wij zien onze beveiligers als het visitekaartje van uw bedrijf en zullen altijd zorgen dat zij bij uw bedrijf en de bedrijfscultuur passen.

Mogelijkheden voor uw evenement?

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw evenement? Via de website kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen. U vindt onze contactgegevens op de website.

Evenementen beveiliging