Beveiligingsdiensten

Voor als u beveiligingsdiensten kunt u terecht bij Security United. Veiligheid is belangrijk voor uw organisatie. U wilt uw bedrijf, eigendommen, werknemers en bezoekers of gasten beschermen. Maar niet ten koste van gastvrijheid en hospitality. Bij Security United hoeft dat niet. Beveiligingsdiensten gaan hand in hand met hospitality en gastheerschap.

Maatwerk

Security United kenmerkt zich door een persoonlijke benadering en maatwerk. We zorgen dat de beveiliging naadloos opgaat in uw organisatie en bedrijfscultuur.We vinden het belangrijk dat onze mensen bij uw bedrijf passen. We zorgen dan ook voor de juiste persoon op de juiste plek. Na gedegen vooronderzoek en persoonlijk contact waarin u uw wensen kenbaar maakt, wordt een plan van aanpak opgesteld. Dit plan is helemaal op maat gemaakt voor uw organisatie. Elk bedrijf is immers uniek en vraagt om een specifieke aanpak.

Soorten beveiliging

Security United levert verschillende beveiligingsdiensten. Voor elke tak hebben we verschillende medewerkers met de juiste ervaring en kennis. De soorten beveiligingsdiensten die wij leveren zijn:

  • Beveiligingsadvies
  • Evenementenbeveiliging
  • Hotelbeveiliging
  • Mobiele surveillance
  • Objectbeveiliging
  • Receptiediensten
  • Servicecentrale

 

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor diverse praktijkgerichte opleidingen en cursussen. De opleidingen zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een goede basis in de beveiligingswereld.

Persoonlijk gesprek

Wilt u meer weten over de verschillende beveiligingsdiensten van Security United? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek waarin we u informeren over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Op onze website vindt u de telefoonnummers van de verschillende afdelingen. U kunt ook het contactformulier invullen of een mailtje sturen.

Beveiligingsdiensten