Beveiligingsadvies

Bent u op zoek naar beveiligingsadvies? Ook dan kunt u terecht bij Security United in Zaandam. Onze beveiligingsadviseur heeft de nodige ervaring opgedaan in het bedrijfsleven en bij de overheid. Hij is een topper in zijn vakgebied. De beveiligingsadviseur inventariseert de risico’s en bedreigingen op het gebied van criminaliteit. Zijn onderzoek wordt vertaald in een duidelijk en handzaam beveiligingsadvies met beveiligingsmaatregelen.

Beveiligingsadvies bij evenementen

Ook bij evenementenbeveiliging is beveiligingsadvies aan de orde. Samen met u kijken we naar de locatie, aard van uw evenement en de doelgroep. Daarnaast zijn uw wensen en het beschikbare budget van belang. Op basis van deze gesprekken wordt een plan van aanpak opgesteld voor uw evenement. Wij kunnen daarin het hele traject voor u uit handen nemen. Dit omvat bijvoorbeeld:

  • advies
  • het traject voor het verlenen van de vergunningen
  • overleg met overheidsinstanties
  • veiligheidsplan
  • uitvoering
  • evaluatie

Service centrale

Naast beveiligingsadvies en evenementenbeveiliging kunt u bij Security United terecht voor hotel beveiliging, objectbeveiliging, receptiediensten en mobiele surveillance. Vanuit onze service centrale kunnen wij op afstand gebouwen, terreinen, woningen en winkels in de gaten houden. Dit gebeurt met behulp van intelligente camerasystemen en interactieve video surveillance.  Onze centrale kan ook toegangscontrole op afstand voor bijvoorbeeld parkeergarages en gebouwen verzorgen. Na een melding gaat er direct een beveiliger op de situatie af. Onze beveiligers weten precies hoe ze moeten handelen en om moeten gaan met onveilige situaties. Door de servicecentrale kan er snel gereageerd worden en adequaat gehandeld.

 

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Via de website kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen. U vindt onze contactgegevens op de website.

Beveiligingsadvies