Beveiliging op maat

Beveiliging op maat, specifiek voor uw bedrijf, rekening houdend met uw wensen. Dat kan Security United voor u verzorgen. We vinden uw persoonlijke wensen namelijk even belangrijk als de zakelijke kant. Elk bedrijf is uniek en daardoor is elke aanpak anders. Daarom levert Security United beveiliging op maat.

Ook hospitality en gastheerschap

We vinden het belangrijk dat onze mensen bij uw bedrijf passen. We zien beveiliging namelijk als onderdeel van uw organisatie. Zeker bij onze receptie- of portiersdiensten zijn onze beveiligers het visitekaartje van uw bedrijf en het aanspreekpunt voor uw gasten en bezoekers. Al onze beveiligers hebben specifieke kennis, ervaring en diploma’s voor de tak van beveiliging waarin zij werkzaam zijn. Ze weten waar ze op moeten letten, wat verdachte situaties kunnen zijn en hoe ze moeten handelen bij ongeregeldheden. Daar waar nodig zijn zij ook EHBO, AED en BHV opgeleid. Daarnaast staat hospitality en gastheerschap hoog in het vaandel. Wij zoeken de juiste persoon voor de juiste plek. De beveiligers in uw bedrijf zullen dan ook naadloos bij uw bedrijf passen. Qua uitstraling en qua werkwijze. Dat is beveiliging op maat volgens Security United.

Onze diensten

Security United levert diverse beveiligingsdiensten. Naast de eerder genoemde receptiediensten kunt u bij ons terecht voor:

  • Beveiligingsadvies
  • Diverse opleidingen en cursussen
  • Evenementenbeveiliging
  • Hotel/Horeca beveiliging
  • Mobiele surveillance
  • Objectbeveiliging
  • Servicecentrale

Heeft u interesse in beveiliging op maat? Neem dan contact met ons op. We bekijken graag samen met u wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen. Op onze website vindt u onze contactgegevens. U kunt hier ook het contactformulier invullen of rechtstreeks een offerte opvragen.

Beveiliging op maat