Beveiliging bedrijven

Voor de beveiliging van bedrijven zijn er verschillende mogelijkheden bij Security United. Welke vorm van beveiliging u ook kiest, u bent verzekerd van de beste kwaliteit. Als onze beveiligers zijn gespecialiseerd in hun tak van beveiliging en beschikken over de juiste diploma’s, kennis en ervaring. Daarnaast worden ze door ons zorgvuldig geselecteerd voor uw bedrijf zodat ze niet alleen goed zijn in de betreffende functie maar ook goed bij uw bedrijf passen. Security United ziet beveiliging namelijk al onderdeel van uw organisatie. Beveiligers zijn in sommige situaties het aanspreekpunt voor uw bezoekers en klanten. Beveiligers moeten dan uitdragen waar u voor staat als bedrijf.

Objectbeveiliging

Een van de mogelijkheden voor beveiliging van bedrijven is objectbeveiliging. Onder objectbeveiliging vallen onder andere beveiligings-, portiers- of receptiediensten rondom een bepaald object, bijvoorbeeld een bedrijf of terrein. Er worden regelmatige controlerondes uitgevoerd om eventuele verdachte situaties te signaleren. Zo kan bij eventuele onregelmatigheden direct gehandeld worden. De beveiligers die de objectbeveiliging uitvoeren weten precies waar ze op moeten letten maar ook hoe ze moeten handelen in het geval van een onveilige situatie. Alle beveiligers zijn EHBO, BHV en AED opgeleid. Naast het afschrikken van ongewenst bezoek dragen ze ook bij aan een veiliger gevoel en een professionele uitstraling.

Service centrale

Een andere mogelijkheid voor beveiliging van bedrijven is onze service centrale. Met behulp van intelligente camerasystemen en interactieve video surveillance kan onze centrale gebouwen, woningen, parkeergarages of terreinen controleren. Na een melding gaat er direct een beveiliger op de situatie af. Door de servicecentrale kan er snel gereageerd worden en adequaat gehandeld.

Beveiliging bedrijven